Egészség

Fejfájásra panaszkodott, pókot húztak ki a füléből

Egy rövid csobbanás után a tengerben, az anyuka kínzó fülfájásra és fejfájásra panaszkodott. Azt hitte, csak víz dugíthatta el a fülét – valójában egy félelmetes pók fészkelte be magát a fülkagylójába!

Victoria Price azután kezdte kényelmetlenül érezni magát, hogy a dél-wales-i Newton Beach tengerpartján csobbant egyet. Hazaérve, még zuhanyzás közben sem csillapodott a nyomasztó érzés a fülében és a fejében. Azt hitte, úszás közben teli mehetett vízzel a füle, így nem foglalkozott a  fájdalommal: vattapamacsot tett a fülébe és lefeküdt aludni.

Fejfájással ment orvoshoz az édesanya - kiderült, hogy egy hatalmas pók költözött a fülébe

Mikor másnap, a munkában is egész nap kínozta a fejfájás, este megkérte a férjét, nézze meg a fülét. A férfi felkiáltott: “Itt valami mozog!” Az édesanya és férje gyorsan rábízták kislányukat a nagyszülőkre, és a kórházba siettek. 

Fejfájással ment orvoshoz az édesanya - kiderült, hogy egy hatalmas pók költözött a fülébe

Az orvos itt piszkálta ki az elmúlt másfél napban a nő fülében tanyázó, szőrös, ragacsos pókot. Az anyuka lesápadt, mikor meglátta, hogy ez a hatalmas pók költözött a fülébe. De gyorsan összeszedte magát, hiszen szerencsére kiderült, semmilyen maradandó kárt nem okozott a kellemetlen szállóvendég.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top