Egészség

Előadás közben kapott szívrohamot Marik Péter színművész

A Nagyerdei Szabadtéri Színház színpadán lett rosszul Marik Péter színművész. A Csárdáskirálynő egyik főszereplője az előadás közben kapott szívrohamot, a mentők élesztették újra.

Nagyjából húszperces csúszással folytatódott a szünetet követően a Csárdáskirálynő második felvonása szerda este a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon Debrecenben. A nézők ekkor még nem tudhatták, pontosan mit történt. A hangosbemondó annyit közölt, technikai problémák miatt a Budapesti Operettszínház előadása később folytatódik.

A színházi darab végén közönség felállva tapsolt, a rendező Kerényi Miklós Gábor ekkor árulta el a csúszás okát. Mint mondta, a főherceget alakító színész, Marik Péter szívrohamot kapott a színfalak mögött, és újra kellett éleszteni. Mentőt hívtak hozzá, majd a színészt a Debreceni Klinikára szállították. Marik Péter a második felvonásban lépett volna színpadra.

A színművész állapotát időközben stabilizálták, a Klinika intenzív osztályán ápolják.

A Csárdáskirálynőt az Operettszínház mutatta be Debrecenben

(Dehir)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top