Egészség

Egy világot ríkatott meg az ausztrál apuka kislánya fotójával

Bár mindössze hétéves, Hayley élete legnagyobb és egyben legnehezebb harcát vívja: az életéért.

Az ausztrál kislánynál az orvosok még júniusban diagnosztizálták a rákot, miután az orrában találtak egy öt centiméternél is nagyobb rosszindulatú tumort. “Hogy esélye legyen a teljes gyógyulásra, az orvosok még ugyanezen a héten megkezdték a kemoterápiát” – mesélte Hayley édesapja, Andrew Brown.

Egy világot ríkatott meg az ausztrál apuka kislánya fotójával

A négygyermekes apa hozzátette, kislánya az előzetes tervek szerint kilenc hónapig kapja felváltva a kemo- és sugárterápiát. “A haja már az első kezelések után hullani kezdett, de a szemöldöke és a szempillái szerencsére sokáig tartották magukat” – mondja az apa, majd hozzáteszi, Hayley immár fél éve kapja a kezelést, az utolsó szempillája most hullott ki.

“Az az egyetlen szál három hétig tartotta magát. Valahányszor ránéztünk, reménnyel töltött el bennünket, ezért is készítettünk képet róla” – mondja Andrew, majd hozzáteszi, kislánya a körülményekhez képest jól viseli a betegségét, a testvérei és az édesanyja sok erőt adnak neki a küzdelemhez.

Egy világot ríkatott meg az ausztrál apuka kislánya fotójával

“Az orvosok azt mondják, Hayley-nek további öt hét kemoterápiára van szüksége. A továbbiakról majd csak ezután döntenek.”

Olvass még több cikket megható fotókról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top