Egészség

Itt a csoki, ami állítólag enyhíti a menstruációs fájdalmakat

A kimondottan nők részére kifejlesztett, Women's Moon névre keresztelt svájci csokoládé állítólag 17 különleges svájci gyógynövény segítségével enyhít a menstruációs panaszokon.

Egy ideje már tudjuk, hogy a csoki – mármint a magas kakaótartalmú étcsokoládé – kimondottan egészséges, telis-tele van antioxidánsokkal, remek kedélyjavító, és még a depresszió ellen is hatásos lehet. Épp ezért a menstruáció ideje alatt, vagy azt megelőzően ösztönösen is sokszor nyúlunk csokiért, hiszen egyszerűen jobban érezzük magunkat tőle, ad egy kis boldogságlöketet a hasgörcsös, hisztérikus állapotban.

Itt a csoki, ami állítólag enyhíti a menstruációs fájdalmakat 

Egy svájci csokigyár azonban most specifikusan a menstruációs fájdalmak enyhítésére hozta létre Women’s Moon névre keresztelt csokoládéját. A Chocolate with Love édessége 17 különleges svájci gyógynövény hozzáadásával készült, így állítólag képes enyhíteni a menstruációs fájdalmakat.

A gyár tulaja, Marc Widner még évekkel ezelőtt találkozott egy családdal, akik ezekből a gyógynövényekből készítettek görcsoldó teakeveréket, ez ihlette a speciális csokit is.

A kimondottan nőknek szánt Women’s Moon azt ígéri, segít megnyugodni a menstruációs fájdalmaktól gyötrődő nőknek, és még a hangulatukat is javítja – persze csak ha be tudjuk szerezni a borsos árú csokoládét. Addig is marad a mezei fekete csoki…

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top