Egészség

Egymilliárdot követel az öncsonkító Sándor

Beperelte a biztosítókat, amiért nem fizetik ki neki a biztosítási összeget, miután mindkét lábát levágatta egy vonattal.

A 49 éves Cs. Sándor  2013 novembere és 2014 februárja között tizennégy biztosítótársasággal kötött élet- és balesetbiztosításokat. A férfi 2014 júliusában aztán nyírcsászári vasútállomáson szándékosan bemászott egy mozgó vonatszerelvény utolsó vagonjának, utolsó tengelye elé, amely átment a lábán, ennek következtében mindkét lába annyira megsérült, hogy mentőhelikopterrel történő kórházba szállítását követően amputálni kellett. Ezek után közel egymilliárd forintos biztosítási összeget akart felvenni.

A férfi ellen idén biztosítási csalás miatt vádat emeltek, ő viszont nem csupán, hogy nem ismeri el az ellene felhozott vádakat, de beperelte a biztosítókat, amiért nem fizetik ki neki a szerinte jogos biztosítási összeget – tudta meg a Bors.

A férfi ügyét ezen a héten tárgyalják a Fővárosi Törvényszéken.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top