Egészség

Súlya miatt alázta a betegszállító a mozgássérült nőt

Súlya miatt nem vitték el a betegszállítók a mozgássérült Zsuzsát. A gipszelését ugyan már délelőtt befejezték, de csak késő este szállították haza. A család az eset miatt panaszlevelet írt a betegszállító cégnek.

Az 52 éves Szentpáli Zsuzsanna egy gerincműtét után mozgássérült lett, ráadásul nemrégiben baleset is érte az otthonában. Lába három helyen eltört, a kórházba szállítása ezért segítséget igényelt. A körzeti orvos reggel kihívta a betegszállítókat, mivel gipszet kellett cserélni a lábán. Az egyik betegszállító azonban problémázni kezdett a nő súlyán, Zsuzsa ugyanis körülbelül 90 kiló.

Az asszonyt végül bevitték a kórházba, és már délre lecserélték a gipszét, a betegszállítók azonban még délután ötkor sem jelenetek meg. Kiderült: a délelőttös munkatárs megtagadta a cipelést. “Azt mondta, nem fog belerokkanni pár száz forintért abba, hogy az én túlsúlyos lányomat a negyedikre felcipeli”mondta felháborodva a Borsnak a nő édesanyja.

Zsuzsa végül késő estére került csak haza a kórházból, a család az eset miatt panaszlevelet írt a betegszállító cégnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top