nlc.hu
Egészség
Borzalmas fertőzést kapott Ágnes egy budapesti kórházban

Borzalmas fertőzést kapott Ágnes egy budapesti kórházban

Ágnest hasi sérvvel fektették be még szeptemberben az egyik budapesti kórházba. Megműtötték, ám ezt követően olyan durva fertőzést kapott, amire a legrosszabb álmaiban sem gondolt volna.

A hasi műtét során óriási, függőleges vágást ejtettek Ágnes hasán az orvosok. Az operációt követően úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben történt. Három nappal később a nő mégis nagyon rosszul lett, a seb begyulladt, majd begennyesedett. Láza negyven fokra szökött.

Ágnes visszakerült a kórházba, ahol szövettant vettek tőle. Az eredmény kimutatta, veszélyes bakteriális fertőzést kapott. Ágnes utánanézett a fertőzésnek, kiderült, hogy az orrváladék útján terjed. Antibiotikummal kezelték, néhány nap alatt nyolc kilót fogyott. A műtéti heg olyan csúnyán forrt össze, hogy azóta is haskötőt kell viselnie, ami nélkül dolgozni sem tud.

Az orvosok persze semmit sem mondtak, hogyan kaphatta el a durva fertőzést a kórházban. Annyit közöltek, sajnálják, de nem tudják elkülöníteni a fertőző és a nem fertőző betegeket – tudta meg a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top