Ahol az apukák körmét is kifestik – gyerekkórházak csodás történetei

nlc | 2017. Február 22.
Szívmelengető történetek a világ legjobb gyerekkórházaiból.

Van egy lista, amelyik összeszedte a világ 50 legcsodálatosabb gyerekkórházát. A lista készítői azt nézték, hogy milyen lehetőségek vannak a kis betegek gyógyulására, milyen kutatásokat folytatnak, és hogyan törődnek a beteg gyerekekkel. Elkezdtem nézegetni ezeknek a kórházaknak a közösségi oldalait, és csodákra bukkantam.

 A Cincinnati Kórház Facebook oldalán egy kis beteg talán az apukája vagy egy kórházi segítő körmét lakozza. Mitől olvad el a szíved, ha nem tőlük?

 

Szintén a Cincinnati Kórház kis betege, Will, aki genetikus rendellenességgel született, ami az egész testét támadja. Rengeteg műtéten van túl a kisfiú, de már legózik, baseballozik, és igazi Jedi lovag.

 A Los Angeles-i gyerekkórház Instagram-oldala már azzal elvarázsol, hogy minden fotót szívecske keretben tesznek fel. Például Coleman története, aki hathetes korában került be a kórházba súlyos szívbetegséggel, végül szívátültetésre volt szüksége, most pedig már boldogan éli a 13 éves fiúk életét.

Ők meg a kórház terápiás kutyái, és cukik:

Ő pedig Maceo, aki szintén rengeteg szívműtéten van túl, pacemakerrel él, és lelkes tagja az iskola focicsapatának.

Ez pedig már a Rady gyerekkórház Kaliforniában, ahol a terápia részeként különböző állatokkkal ismertetik meg a kis betegeket, itt például egy kis bagollyal.

 

 

 

Exit mobile version