Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Egészség

Tovább akarsz élni? Szerezz be még egy szobanövényt!

Egy új kutatás szerint tovább élnek azok a nők, akik sok zöld növénnyel veszik körül magukat.

 Egyre inkább úgy tűnik, hogy a hosszú élet titkait nem kell túlbonyolítani: sok zöldség, kevés stressz és egy új tanulmány szerint minél több zöld növény, minél közelebb hozzánk! A Harvard kutatóinak 8 éven át tartó kísérlete bebizonyította, hogy azok a nők, akik növények közelében élnek, alacsonyabb halálozási arányról és jobb egészségi állapotról tanúskodtak.

Tovább akarsz élni? Szerezz be még egy szobanövényt!

 A magyarázat valószínűleg abban keresendő, hogy a zöld növények csökkentik a depresszióra való hajlamot és a gondozásuk általában fizikai aktivitással is jár – ezek pedig mind hozzájárulnak a kielégítőbb egészséghez. És hogy mit tegyenek azok, akik betonrengetegben élnek? A kutatók szerint szerezzenek be minél több szobanövényt, valamint használják ki az ablakok, az erkély, vagy éppen a körfolyosó nyújtotta lehetőségeket.

 Apartment Therapy

Te bedőlsz az álhíreknek?

Hiába az elővigyázatosság, napjainkban nem nehéz belefutni egy-egy álhírbe, összeesküvés-elméletbe, ügyesen vagy kevésbé ügyesen manipulált fotóba, trükkösen szerkesztett videóba. Teszteld a tudásodat, lássuk, mennyire látsz át a szitán!

TESZT KITÖLTÉSE

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top