Egészség

Gyermeket vár Turia Pitt, aki hat éve kis híján meghalt egy bozóttűzben

Az ausztrál nő épp ultramaratont futott, mikor a fellobbanó bozóttűz foglyul ejtette. A teste 65 százalékán harmadfokú égései lettek, sokáig az életéért küzdött.

“Nem tudom elmondani, milyen hálás vagyok azért, hogy itt lehetek. Hogy egyáltalán élek” – mondta a 60 Minutes című műsorban Turia Pitt, majd hozzátette, belegondolnia is nehéz, hogy hat éve még az sem volt biztos, hogy egyáltalán életben marad. A fiatal nő élete egy ultramaraton során változott meg örökre, mikor körülötte váratlanul gyorsan terjedő bozóttűz lobbant fel, és ő a lángok csapdájába esett.

Turia testének 65 százaléka égett meg súlyosan. Azóta több tucat műtéten esett át, és teljesen újra kellett kezdenie az életét. A gyógyulásért vívott ádáz küzdelemben végig mellette állt családja és vőlegénye, aki mindenben támogatta őt. “Annyira türelmes és kedves volt velem az elejétől kezdve, hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy egymásra találtunk” – mondta Turia, aki a riporternek elárulta azt is, 15 hetes várandós.

El se tudom mondani, mennyire boldogok vagyunk. Mikor először láttuk a kicsit az ultrahangon, mindketten elsírtuk magunkat”vallotta be a kismama, aki az orvosok szerint komplikációmentes várandósságra készülhet. “Ami velem történt, szerencsére nem érintette a belső szerveimet, így az orvosom megnyugtatott, hogy csodás terhességem lesz.

Olvass még többet Turiáról az NLCafé oldalán: 

Kerülhet-e összeégett arcú nő a címlapra?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top