Egészség

Levágta a villamos a fiú kezét

Beesett a villamos alá a fiatalember, a többórás műtét ellenére is amputálni kellett az egyik csuklóját és több ujját a másik kezén.

Szörnyű baleset érte egy magyar szépségkirálynő-jelölt barátját. A fiatalember késő este a munkából ment hazafelé, amikor a Boráros téren beesett a villamos alá. A férfit több mint öt órán át műtötték, de egyik kézfejét és több ujját amputálni kellett – számolt be a Tények.

Az egyik kezét csuklóból le kellett vágni, a másik kezén pedig két ujja maradt, szóval azt amputálni kellett” – mesélte a Tényeknek a szépségversenyre készülő lány, aki rendszeresen látogatja barátját a kórházban.

A Tények úgy tudja, a fiút már kiengedték az intenzívről, és pozitív gondolkodásának köszönhetően a körülményekhez képest jól van, az ötórás műtét eredményétől sem keseredett el.

A BKV közleményében az írta, a villamos a balesetkor negyvennel ment. A vezető látta, hogy a Petőfi híd takarásából valaki a megállóba fut, ezért vészfékezett, de már nem tudta elkerülni a balesetet. Azt még vizsgálják, hogy ki a felelős a balesetért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top