Egészség

Leszakadt körhinta: Krisztofert levették az altatógépről

Javult a várpalotai hintabalesetben megsérült fiú állapota, ezért levették az altatógépről. Az orvosok szerint azért a szülők még ne vegyék készpénznek a teljes gyógyulást.

Valamelyest javult Máthé Krisztofer, a várpalotai körhintabalesetben súlyosan megsérült fiú állapota. Az orvosok levették őt az altatógépről. „Pénteken levették a fiamat az altatógépről, azóta egy kicsit megszorítja a kezemet, és a könnye is folyik néha. Minden apró mozdulatnak nagyon örülök, annak is, hogy Krisztofer egyáltalán él!” – nyilatkozta a fiú édesanyja a veol.hu-nak.

Máthé Zoltánné Dia a baleset óta fia mellett van a győri kórházban. Férje, Zoltán is naponta látogatja a fiút Veszprémből. Krisztofer akkor sérült meg, amikor szeptember 2-án, egy rendezvényen működés közben meghibásodott egy forgó mérleghinta. Öten sérültek meg, a 18 éves Krisztofer életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top