Egészség

Betegsége miatt sosem szexelhet a fiatal nő – őszinte videóban mutatta be az életét

Lara Parkernek éveket kellett várnia, mire kiderült, nem a stressztől vagy egy gyerekkori traumától képtelen az együttlétre, hanem egy betegség miatt. Erről vallott a róla készült videóban.

„Sziasztok! Lara Parker vagyok, egy lány, aki betegsége miatt soha, senkivel nem szexelhet” – kezdte a Buzzfeeden közzétett őszinte írását Lara. A fiatal nő azt mondja, amióta az eszét tudja, szenvedett a kínzó tünetektől, de csak néhány éve tudja, hogy a felelős nem a stressz vagy a szorongás, hanem egy nagyon is valós betegség, egész pontosan három: Endometriózis, vaginózis, vulvodynia, melyek közös jellemzője a krónikus fájdalom.”

Parker elárulta, a betegség miatt gyakorlatilag állandó fájdalomban él, és rengeteg időt tölt ágyban fekve, miközben hideg-meleg borogatással igyekszik elviselhetővé tenni az intim területein érzett fájdalmat. „A krónikus fájdalom nem csak a mindennapjaimat, de a szerelmi életemet is teljesen tönkreteszi. Képtelen vagyok ugyanis a közösülésre” – vallotta be Lara.

A nő elárulta, a fájdalom miatt sokáig randizni sem mert, de mikor rászánta magát, az sem jelentett segítséget. „Meglehetősen direkt nő vagyok, aki nem igazán köntörfalaz, ha valami komoly mondandója van” – meséli Lara, majd elmondja, a legtöbb randija abban a pillanatban véget ért, mikor közölte a sráccal, hogy nem élhetnek majd nemi életet.

Őszintén mondhatom, nem sokat tett hozzá az önbizalmamhoz a rengeteg elutasítás.” Lara azt mondja, évekbe telt, mire rájött, mindenkinek van érzelmi motyója, amit cipel magával, nemcsak neki. „Ha megtalálod a számodra tökéletes embert, hidd el, nem fog számítani, mekkora ez a batyu, vagy hogy mit cipelsz benne. Tudom, hogy ez most úgy hangzik, mintha egy Coelho-idézet lenne, pedig nem ez. Ez tényleg a valóság.

Olvass még többet az endometriózisról az NLCafé oldalán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top