Egészség

Ezek a népszerű ételkombinációk kicsinálják az egészséged

Bizonyos ételeket nem tudunk megemészteni, ha együtt fogyasztjuk őket.

Összegyűjtöttük azokat az ételkombinációkat, amiknek kerüld az együttes fogyasztását, mert nehéz lesz megemészteni őket és végül felpuffadva várod a megváltást.

Forrás: depositphotos

Valószínűleg a legtöbb ember előszeretettel mixeli a sajtos szendvicset a kávéval, pedig nem kellene. A kenyérben lévő szénhidrátok megakadályozzák a kalcium megfelelő emésztését, illetve szív- és érrendszeri betegségeket is okozhatnak. Ha rá tudod venni magad, helyettesítsd a kávét fehér vagy zöld teával. 

Forrás: depositphotos

A paradicsom és az uborka együttes fogyasztása is nagy népszerűségnek örvend, pedig a legutóbbi kutatások szerint kifejezetten rosszat tesz a test biokémiai útvonalának, vagyis elmeszesedéshez vezethet. Hosszú távon érdemes a két zöldséget külön enni. 

Forrás: depositphotos, pixabay

Sajnos a hús krumplival sem a legjobb ötlet, mivel más kémhatású gyomornedvek termelődnek miattuk, aminek eredményeképp teltséget érzünk.

Forrás: pixabay, depositphotos

Pontosan ugyanaz a helyzet a tészta+hús kombinációval is, mint az előzőnél.

Forrás: pixabay

Sajnos el kell keserítenünk mindenkit, mert ez a nagyon népszerű páros sem művel sok jót a szervezetünkkel, ugyanis a magas sótartalmú ételek vagy magvak és az alkoholok is dehidratálnak. És ugye minél több mogyit eszünk, annál jobban kívánjuk a hideg, gyöngyöző sört…

Brightside

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top