Egészség

Milliókat ríkatott meg az ápolónő, aki haldokló betegének énekel

A 63 éves Margaret Smith már egy éve küzdött májrákkal, mikor kiderült, szervezete túlságosan gyenge ahhoz, hogy átültetést kaphasson. Utolsó napjaira sem maradt egyedül.

Miután a közelmúltban sokat romlott az állapota, a 63 éves Margaret Smith újra kórházba került. Ő és családja is reménykedett még abban, hogy az előrehaladott májdaganata ellenére, megmenthetik az orvosok. „Szó volt arról, hogy édesanyám átültetést kap, csakhogy a vizsgálatok kimutatták, hogy a betegsége túlságosan előrehaladott, a szervezete pedig túl gyenge egy átültetéshez” – idézte az inystar.com oldal Margaret lányát, Megant.

A lány hozzátette, édesanyja szerencsére ebben az embertpróbáló időszakban sem maradt magára a nashville-i Vanderbilt Orvosi Központban. Ápolónője, Olivia Neufelder ugyanis mindennap énekelt neki, méghozzá Margaret kedvenc dalát, a Dancing in the Sky-t. Az egyik alkalommal a család egy közeli barátja, Crystal Hamilton Roberts videóra is vette, ahogy Olivia, az ápolónő Margaretnek énekel.

A szívbemarkoló felvételt végül Megan osztotta meg közösségi oldalán, a kísérőszövegben pedig azt írta, mérhetetlenül boldog, hogy édesanyjának egy igazi angyal énekelt az utolsó napjaiban. A videó természetesen már a közzétételét követően hatalmas siker lett, a mai napig több mint 3,6 millióan látták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top