Egészség

Mozgáskorlátozott helyen parkolt a rákos beteg, a népharag lesújtott rá

„Szégyelld magad” – fogadta egy üzenet Lexi Baskint a kocsijának szélvédőjén, amikor be akart szállni a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen parkoló autójába. Baskin valóban nem mozgáskorlátozott. Helyette sokkal nagyobb baja van.

Lexi Baskin autóját valaki teli ragasztotta „szégyelld magad” üzenetekkel, miután az illető szemmel láthatóan nagyon bedühödött azon, hogy a nő mozgáskorlátozottaknak járó parkolási igazolványával, mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen parkol, pedig tud járni. A szélvédőn a névtelen matricázó egy hosszabb levelet is hagyott, amiben Baskint önző, borzalmas nőszemélynek írja le, aki elveszi a helyet azoktól, akiknek valóban szükségük lenne rá. 

A levélben az illető feljelentéssel fenyegeti Baskint és azt feltételezi, hogy parkolási igazolványa vagy kölcsönkért vagy hamis, de biztosan nem jár ki az neki. Baskin a szöveget kitette egy nyilvános Facebook-csoportba azzal a céllal, hogy felhívja az emberek figyelmét: nem kellene elsőre ítélkezni, vannak betegek, akiknek a problémájuk első ránézésre láthatatlan.  Mint írja: „Csak az, hogy valamit fizikálisan nem tudsz megfigyelni, nem jelenti, hogy az illető személy ne érezné azt.”

Baskin azt írta a posztjában, hogy legálisan kapta meg a mozgáskorlátozott helyekre szóló parkolási engedélyét, ugyanis rákbeteg, és a kezelések miatt nagyon kimerült. Baskinnek agytumora van, a sugárkezelések másfél hete tartanak.

(via Cafemom)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top