Egészség

Eltörte a hátát egy nő ugrás közben a trambulinon

Karácsony alkalmából látogatott a nő és barátnője a trambulinparkba. Emlékezetes esemény lett belőle.

A fogászati asszisztens Lucy és barátai tavaly januárban úgy döntöttek, a karácsonyi ünnepek lezárásaként kiruccannak egy trambulinparkba, hogy végre önfeledten szórakozzanak. Úgy döntöttek, a park egyik négyméteres tornyát próbálják ki, ahonnan egy szivacsos padlóra lehet érkezni. Lucy eléggé szorongott, miközben felmászott, de nem akart elmenekülni a kihívás elől. 

Ám miután leugrott, a lány fájdalmasan sikoltozni kezdett, és azt állította, nem érzi a lábait. A barátai azonnal a segítségére siettek, ekkor már a lány borzasztóan érezte magát, alig kapott levegőt. Elmondása szerint soha nem élt még át ehhez hasonló fájdalmat. A park személyzetének egy tagja rögtön intézkedett, odahívta egy másik munkatársát is, hogy segítsen, végül kiemelték a lányt a habszivacsos gödörből, mert egyedül nem tudott lábra állni.

Forrás: Collect/ PA Real Life

Lucy kérte, hogy hívjanak mentőt, de a személyzet nem hitte el, hogy ekkora a baj, így végül a lány egyik barátja telefonált. A kórházban a röntgenből kiderült, hogy Lucy egyik csigolyája eltört. A lány és édesanyja is nagyon megijedtek, csak arra tudtak gondolni, mi van, ha Lucy lebénult, és sosem fog tudni újra járni. Másnap ötórás műtéten esett át, majd további rehabilitációkon addig, míg fel nem épült.

Miután hazamehetett a kórházból, Lucy beperelte a parkot. Az ügyben még nem született döntés.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top