Szívszaggató képet csinált fáradt anyukájáról a hatéves kisfiú

nlc | 2018. Február 04.
A könnyfakasztó fotó tökéletesen összefoglalja, milyen kimerítő az anyaság, különösen, ha az anyuka közben az életéért küzd.

Laura Corrigan, a kétgyermekes brit anyuka alig 36 évesen élete legnagyobb harcát vívja. Azután, hogy  hónapokig szenvedett a fájdalmas bélmozgások és a véres széklet miatt, tavaly márciusban előrehaladott vastagbéldaganatot diagnosztizáltak nála. „Az orvosom a diagnózis mellett azt is elárulta, az én koromban nagyon szokatlan ez a betegség” – nyilatkozta Laura a brit Mirror című lapnak.

Nem elég az életét veszélyeztető kór, a kétgyerekes anyukának azzal is meg kell birkóznia, hogy egyedül neveli gyerekeit, akik közül a legkisebb mindössze 9 hónapos volt, mikor Laura betegsége kiderült. „Nem is tudom szavakba önteni, mi mindenen megyek most keresztül. Igyekszem minden feladatomban helytállni, de sokszor előfordul, hogy egyszerűen kevés vagyok.

Kép forrása: Laura Corrigan

Egy ilyen pillanatban készült az a bizonyos fotó is Lauráról, amely mára bejárta az internetet. A képet Laura hatéves kisfia, Max készítette, miközben a kemo- és sugárterápiától fáradt édesanyja belealudt a közös legózásba. „Max általában 5-kor kel, onnantól kezdve nem áll meg egész nap. Néha már azt gondolom, jobb is ez így, mert ha megáll, akkor biztos vagyok benne, hogy elalszom.

Laurában a diagnózisa óta a közösségi oldalak és az ott megismert barátok és sorstársak tartják a lelket. Azt mondja, sokat javított az állapotán, hogy vannak, akikkel megoszthatja a gondolatait és a félelmeit.

Exit mobile version