Egészség

Krumplival csillapítja kislánya köhögőrohamait

Kétségbeesésében valami nagyon szokatlan gyógymódot talált ki az anyuka lánya köhögésének csillapítására.

Shannon Williams a sokadik álmatlanul töltött éjszaka után döntött úgy, hogy valami nagyon bizarr módon próbálja meg csillapítani lánya köhögőrohamait, amiket sajnos alvásidőben produkál. Leküzdve szkepticizmusát, Williams egy, a Facebookon látott trükköt alkalmazott. A poszt azt javasolta, hogy nyers krumpliszeleteket kell a gyerek zoknijába tenni éjszakára.

Az anya nagy megdöbbenésére a fura ötlet bejött, ezért megosztotta nem várt kellemes csalódását, hogy reményt adjon a hasonló problémával küzdő szülőknek. Bár nem hoz a burgonya 100%-os sikert, a nő szerint enyhíti a megfázásos betegségek tüneteit, és felgyorsítja a gyógyulás folyamatát. A krumpli ugyanis kivonja a méreganyagokat a testből, legalábbis egy részét – illetve lázcsillapító hatású. Williams reggelre feketén és megszáradva találta a burgonyát, kislánya pedig tényleg jobban lett, és néhány nap alatt teljesen meggyógyult. 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top