Egészség

Mészöly Kálmán állapota nem javul

A legendás focista továbbra is a Szent János Kórházba fekszik, de nem eszik, és az ágyból sem kel fel, pedig meg kellene erősödnie.

Az elmúlt napokban úgy tűnt, sokat javult a kórházban került Mészöly Kálmán állapota, most mégis aggasztó hírek érkeztek a Vasas és a válogatott legendás labdarúgójának egészségéről. A Nemzeti Sport azt írja, a 76 éves focistát a városmajori szívklinikáról visszavitték a János kórház kardiológiai osztályára, ahol jelenleg is fekszik. Állapota nem javul, nem eszik, és az ágyból sem kel fel, pedig most azt lenne a legfontosabb, hogy megerősödjön, és szóba kerülhessen a szívműtét.

A család és a barátok rendszeresen látogatják a Szőke Sziklát, és abban bíznak, hogy minél előbb erőre kap. Szóba került egy II. kerületi rehabilitációs intézet is, ahol tovább kezelnék, hogy újra visszanyerje az erejét.

Mészöly Kálmánt több mint egy hete vitték kórházba, mert az otthonában rosszul lett. Az orvosok eleinte stroke-ra gyanakodtak, de kiderült, hogy egy agresszív tüdőgyulladás okozta a problémát. Kiderült az is, hogy koszorúér-szűkülete van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top