Egészség

Évekig csúfolták hatalmas születési foltja miatt, de mára elfogadta magát a fiatal nő

A 30 éves Kellie végre úgy fogadja el és szereti magát, ahogy van – és erre buzdít másokat is.

Kellie Maddox igazi bájos, babaarcú szépség. A 30 éves nő azonban hosszú évekig valami egészen másnak látta magát: hatalmas születési foltja elhomályosította előtte valódi értékeit.

Hibáztatni aligha lehet érte, hiszen a bal orcáján elterülő piros születési folt miatt egész gyerekkorában a csúfolódások céltáblája volt. És mivel éveken át azt hallgatta, csúnya, elhitte magáról, hogy valóban az. 

Tinédzserként felmerült benne, hogy lézerkezeléssel tüntettesse el a foltot, ám a procedúra borsos ára miatt végül letett a dologról. Ezt a döntést mára egy cseppet sem bánja: 30 évesen, boldog házasságban élve azt mondja, végre szereti és elfogadja magát. „Mára tényleg úgy gondolom, hogy ez egy jó dolog. Azt bizonyítja, hogy mind egyedinek születünk, ezért minden porcikánkat szeretnünk kellene.”

Az egyetlen, ami még ma is bosszantja a washingtoni nőt, hogy sokan első ránézésre azt hiszik, egy bántalmazó kapcsolatnak köszönheti a foltokat. „Értékelem az aggodalmukat, de mindig elmondom, hogy erről szó sincs!”

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top