Egészség

Sokkoló szelfivel figyelmeztet a szoláriumozás veszélyeire egy fiatal nő

A bőrrákkal küzdő, 26 éves nő minden fiatal lányt arra kér, messze kerülje el a szoláriumokat.

Mind jártunk abban a cipőben, amelyben Mallory Lubbock: akárcsak a 26 éves iowai nő, mind gondoltuk már úgy egy-egy bőrrákról szóló hírt olvasva, hogy „ez velem nem történhet meg”. A fiatal édesanya 10 évvel ezelőtti, tinédzser énje is ebben a felelőtlen szellemben szoláriumozta agyon magát.

„Menjen a fenébe a 16 éves Mallory, aki két éven át minden áldott nap befeküdt a szoliba!” – írja nemrégiben közzétett Facebook-bejegyzésében a kétgyermekes anyuka, akinek nemrég kellett eltávolítani az arcáról a bőrrák okozta elváltozásokat. A nő a műtét után készült szelfiket is felvállalta, csak hogy nyomatékosítsa üzenetét: nem éri meg a barnaság, ha ezzel az eredménnyel jár.

Nem Mallory esete az első, amely ekkora nyilvánosságot kapott. 2015-ben egy Tawny Dzierzek nevű nő posztja sokkolta a netezőket, mikor egy olyan fotót tett közzé a bőrráktól sújtott arcáról, mely után tényleg nehéz lenne nyugodt szívvel befeküdni a szoláriumba.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top