Egészség

Diákjai elkészítették a halálos beteg tanár bakancslistáját

Megható búcsú.

Dorrie Coleman tizenöt éve tanít rajzot a washingtoni Puyallup Középiskolában, és eddig már kétszer győzte le a non-Hodgkins limfómát. Most azonban olyan tumort találtak a szívén, amely egyre növekszik, és a jelek szerint nem műthető.

Jamie Mooring, az iskola egyik angoltanára kitalálta, hogyan vidíthatná fel kollégáját. Előadta neki, hogy a gyerekekkel éppen a bakancslistákról tanulnak, és ezzel az ürüggyel kérte meg, hogy dobjon be néhány ötletet.

Coleman ilyesmiket mondott: sárkányrepülővel repülni, megnézni a NASA-t, tengerparti házban nyaralni, fénykarddal harcolni – és még mindig a Star Wars-tematikánál maradva – találkozni George Lucasszal. Mooring és osztálya titokban elkezdtek dolgozni a listán: például beszéltek egy helyi sárkányrepülős céggel, és szereztek egy ingyenes órát.

A meghatott Dorrie Coleman diákjai és kollégái körében – Fotó: YouTube/King 5

Coleman teljesen elérzékenyült, amikor megtudta, mit tesznek érte diákjai. Amit azonban a legjobban vár, az a fénykardpárbaj, amelyben a sötét oldalt fogja képviselni.

Forrás: Yahoo

Kiemelt képünk: YouTube/King 5

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top