Egészség

Egymásnak ellentmondó hírek Zacher Gábor lemondásáról

Már nem Zacher Gábor vezeti a Honvédkórház sürgősségi osztályát, miután elküldtek egy beteget, aki később meghalt – írja a hvg.hu. Zacher cáfolja a lemondás hírét.

A hvg.hu értesülései szerint egy újabb, halállal végződő eset után kínálták fel a Honvédkórház sürgősségi osztályát vezető Zacher Gábornak, hogy mondjon le, amit ő elfogadott. Amint arról mi is beszámoltunk, egy idős nőbeteget a háziorvosa utalt be a sürgősségire, de onnan rövid úton elküldték. A nő másnapra rosszul lett, és újra kórházba került, ahol végül elhunyt.

Zacher Gábor a zoom.hu-nak azt mondta, ő ilyenről nem tud, nem mondott le, továbbra is ő vezeti a Honvédkórház sürgősségi osztályát.

A HM közleménye

A Honvédelmi Minisztérium visszautasítja mindazokat a híreszteléseket, amelyeket az MH Egészségügyi Központ Sürgősségi Betegállátó Centrumával kapcsolatban terjesztenek egyes médiumok.

Dr. Zacher Gáborral, az MH Egészségügyi Központ (Honvédkórház) Sürgősségi Betegellátó Centrum (SBC) osztályvezető főorvosával szemben töretlen a Honvédelmi Minisztérium és kórház vezetésének bizalma, a kórházi szakmai munkájával elégedettek, és a továbbiakban is az SBC vezetőjeként számítanak rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top