Egészség

„Az igazi küzdelem azután kezdődött, hogy fogytam 163 kilót”

Melanie több mint 220 kiló volt, mikor úgy döntött, változtatni fog az életén, és fogyókúrába kezd. Most, öt évvel később, 163 kilóval könnyebb, ám a megnyúlt bőr megkeseríti az életét.

Nem szeretnék semmi mást, csak hogy pontosan úgy élhessek, mint a kortársaim” – mondta a TLC Skin Tight című műsorában a 29 éves Melanie. A texasi nő kicsit több mint öt éve még több mint 220 kilót nyomott. Családja és orvosa hatására döntött úgy, hogy változtat eddigi életmódján, és drasztikus fogyókúrába kezd.

fogyás megnyúlt bőr plasztika

Kép forrása: TLC/Skin Tight

A fogyáshoz Melanie két testsúlycsökkentő műtéten is átesett, a következő öt évben pedig több mint 163 kiló feleslegtől szabadult meg. Csakhogy a megpróbáltatásai nem értek itt véget. „Két alakformáló bodyt kell magamra erőltetni ahhoz, hogy egyáltalán ki merjek menni az utcára” – panaszolja a nő, majd hozzáteszi, álmában se gondolta volna, hogy nem a kilók elvesztése, hanem a megnyúlt bőre okoz majd problémát.

„Valahányszor belenézek a tükörbe, azt látom, hogy olyan vagyok, mint egy kipukkadt lufi. Megnyúlt bőr van a hasamon, a combjaimon, a csípőmön, de még az alkaromon is. Csak az tudja elképzelni, milyen borzasztó érzés ez, aki már átesett hasonlón” – állítja Melanie, aki csak és kizárólag az úszómedencében tud megszabadulni attól a tehertől, amit a megnyúlt bőr jelent számára.

Kép forrása: TLC / Skin Tight

„A bőr nem csak a mindennapokat, de a szerelmi életemet is tönkreteszi. Volt olyan randipartnerem, aki, miután megérintette a karomat, egyszerűen felszívódott.” Melanie-ra azóta szerencsére rátalált a szerelem, és már túl van egy plasztikai műtéten is, melynek során több mint 6 kiló felesleges bőrt távolítottak el a hasa környékéről.

fogyás megnyúlt bőr plasztika

Kép forrása: TLC / Skin Tight

A fiatal nő azt mondja, további két ilyen műtét vár még rá, ezeket viszont egy kicsit el kellett halasztania, míg összegyűjti rájuk a pénzt.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top