Egészség

Bárányhimlőnek nézték a kislány szúnyogcsípéseit, nem engedték fel a repülőre

És az orvosi igazolást is kifizettették velük.

Gillian Aimson, párja, Lee és kislányuk, a kétéves Amelia hazafelé tartottak Manchesterbe a malagai nyaralásukról, és éppen a repülőgépre vártak, mikor a személyzet egy tagja kiemelte őket a sorból.

A férfi elmondta, hogy a kislány karján a csípések bárányhimlőnek tűnnek, ezért szerezniük kell egy igazolást a reptéri orvostól, ami bizonyítja, hogy a gyereknek nincs vírusos megbetegedése. Az orvos azonban nem tudta őket azonnal fogadni, és mire sorra kerültek, addigra elment a repülőgép.

A kis Amelia. Fotó: Facebook/GIllian Aimson

A doktor kapásból megmondta, amit egyébként a szülők is hangoztattak a biztonsági szolgálat embereinek, hogy a nyaralás során mindhármukat össze-vissza csípték a szúnyogok, ezért az információért azonban 150 fontot kért. Így, hogy a repülőgép elment, még egy éjszakát maradniuk kellett, és másnap is csak Edinburgh-ba kaptak jegyet, ahol még kilenc órát kellett várniuk, mielőtt hazajuthattak volna – mindezt további 350 fontért.

Gillian, Amelia és Jeff. Fotó: Facebook/Gillian Aimson.

A hotel árával együtt összesen 700 fontot (átszámítva 250 ezer forintot) kellett kifizetniük. Ezt a biztosító visszafizeti, de a család első közös nyaralásának háborítatlan élményét nem tudja visszaadni.

Forrás: Mirror.

Kiemelt kép: Facebook/Gillian Aimson

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top