Egészség

Betegsége miatt 80 évesnek néz ki ez a 18 éves fiú

Próbál pozitív maradni

Aki Xiao Cuira néz, úgy saccolhatja, hogy legalábbis a hatvanas, de lehet, hogy a nyolcvanas éveit tapossa. Az igazság az, hogy mindössze 18 éves, és egy harbini gimnázium végzőse.

Xiao egy ritka betegségtől szenved, melynek következtében egy pár éve az arcbőre annyira ráncosodik és megereszkedik, hogy jó pár emberöltővel idősebbnek tűnik a tényleges koránál.

Fotó: People Daily/Facebook.

Az orvosok sajnos nem tudnak segíteni, de jó hír, hogy a megjelenésén kívül más panaszai nincsenek, a belső szerveit nem befolyásolja a kór. Xiao próbál pozitív maradni, ami a családja és barátai támogatása mellett sikerül is neki. A fiú egyébként iskolája egyik legjobb tanulója, akit sokan Supermanként emlegetnek, mert olyan sok mindenhez ért. Érettségi után tovább fog tanulni az összes nehézség ellenére, amelyekkel szembe kell néznie.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem zavar a megjelenésem, de mindig is optimista ember voltam, szerintem ez a legnagyobb erősségem” – mondja.

(via Oddity Central)

Kiemelt képünk: People Daily/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top