Egészség

Gúnyolódtak az alkatán, így vágott vissza a plus size modell

,,Az én testem is ér annyit, bébi, mint a tiéd” – írta posztjában a keresett plus size modell, Felicity Hayward.

A 29 éves, Londonban élő szőke bombázó, Felicity Hayward egyike a legkeresettebb plus size modelleknek. Számos híres ruhamárkát képviselt már a legnagyobb divatesemények kifutóin és a L’Oréalnak is fotómodellkedett. Úgy tűnik azonban, hogy az alkata miatt gúnyolódóktól még a hírneve sem mentheti meg. 

 

A görög tengerparton nyaralt nemrégen, amikor azt vette észre, hogy egy pár fotókat csinál róla, ahogy a strandon fekszik és az alkatán viccelődnek.

Felicity nem hagyta annyiban a dolgot és ott helyben készíttetett magáról néhány bikinis fotót, amelyeket aztán ezzel a szöveggel posztolt közösségi oldalán: 

Annak a párnak üzenem, akik a strandon nevettek rajtam, és képeket csináltak rólam: íme itt állok előttetek, nézzétek ezt a képet, és képzeljétek csak, az én testem pont annyira értékes, mint a tiétek. Élvezem az életet így, ahogy vagyok, és továbbra is élvezni fogom, ti pedig csak éljétek tovább a tiéteket az önbizalomhiányotokkal együtt.

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top