Egészség

Gusztustalan: emberi fogat talált a szupermarketes szendvicsében

Nem tudjuk, melyik a rosszabb, ha a saját fogunk törik bele a szendvicsbe, vagy ha egy ismeretlen eredetű fogra harapunk?

Melania Chittenden a vasárnapi VB-meccs után egy szendviccsel szerette volna csillapítani az éhségét, ezért vett is egyet a Sainsbury’s szupermarketben. A londoni nő vacsorája azonban nem úgy sikerült, ahogy tervezte.

„Valami keményre haraptam rá, majdnem le is nyeltem, de aztán inkább kiköptem, és ekkor láttam meg, hogy egy fogdarab – meséli. – Az első reakcióm a hányinger volt. Arra gondoltam, mi minden kerülhet a burgerekbe…”

Melania megosztotta az esetet a Twitteren, amire a Sainsbury’s is reagált: azt mondják, ilyen eset nagyon ritkán fordul elő, és teljes visszatérítést ígértek a nőnek. Sajnos mi azért elég sokat hallottunk már: döglött denevértől kezdve, egész csirkefejen át, elég elrettentő dolgokra bukkantak már emberek az éttermi vagy a bolti kajájukban.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top