Egészség

Végre kendőzetlenül vállalja kinézetét a haját mániákusan tépkedő anyuka

A gyermekotthonokban felnőtt Siobhan szorongásai gyógyítására kezdte el tépkedni a haját.

A kétgyermekes brit anyukának 16 éves kora körül alakult ki viselkedési zavara. A gyermekotthonokban felnőtt, lelkileg sérülékeny Siobhan Hudson a kóros hajtépkedésben fedezte fel azt a tevékenységet, ami nyugtató hatással volt szorongásaira.

Az évek folyamán azonban olyan mértéket öltött már hajszálai húzogatása, hogy végül társai csúfolni kezdték kopaszsága miatt és Siobhan paróka viselésére kényszerült. 

 

 

A most 26 éves kétgyermekes anyukát fiatal felnőttként is tovább kísérte mániája. Gyermekei elől sokáig a fürdőszobában bújt el hajat tépkedni, mert rettegett, hogy a kicsik is eltanulják tőle ezt a szokást. A közelmúltban azonban úgy döntött, nem rejtegeti tovább a kinézetét: azért hogy úrrá tudjon lenni viselkedési zavarán, leborotváltatta a haját, de elhagyta költséges parókái viselését is. 

Igyekszem úgy vállalni magam, amilyen vagyok és nem szégyenkezni a kinézetem miatt többé. Hátha a példámmal más sorstársaimnak is erőt adhatok

– mondta a fiatal nő.

(Forrás: Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top