Egészség

Kampányt indított az anorexiás lány, hogy meghálálhassa édesanyjának a sok gondoskodást

Egyedül édesanyjának köszönheti, hogy még életben van, aki mindent feláldozott anorexiás lánya meggyógyításáért. A 21 éves Becky most meg akarja hálálni a sok gondoskodást.

Az orvosok szerint is szüksége van az önzetlen édesanyának a pihenésre, aki évek óta főállásban gondozza az anorexiától a halál szélére került lányát. 

Tartotta bennem a lelket, amikor én már feladtam volna. Otthagyta az állását, csak hogy mindennap velem lehessen a kórházban a kezeléseim alatt. Ő a világon a legkedvesebb számomra, akármilyen kis összeggel is támogatjátok a nyaralását, nagyon hálás leszek érte

– írja Becky a GoFundMe adománygyűjtő oldalon, ahol édesanyja nyaralására gyűjt. 

A lányát főállásban gondozó, állástalan, elvált anyuka ugyanis kilátástalan anyagi helyzetben van és évek óta nem tudott megengedni magának egy nyaralását. Pedig nagyon is szüksége lenne rá, hiszen a nap 24 órájában ő látja el tolószékbe kényszerült lányát. Az édesanyja segítségével a halál közeléből visszatért beteg lány most azt reméli, hogy az emberek jóindulatának köszönhetően össze fog gyűlni a megcélzott 1000 font, és édesanyja végre elmehet egy kicsit pihenni és feltöltődni vidékre. 

(Forrás: Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top