Egészség

17 emeletet zuhant a 2 éves, haja szála sem görbült

Azóta „Supergirl”-nek nevezik a kislányt, aki a baleset után egyszerűen felállt és elsétált.

Kiesett egy lakóház 17. emeletéről egy 2 és fél éves kislány Csangcsou városában, Kínában. A nagymamája egyedül hagyta, amíg vásárolni ment. Mint utólag elmondta, a kislány aludt, és nem volt szíve felébreszteni, ezért inkább szó nélkül elment, és rázárta az ajtót.

Unokája azonban időközben felébredt, és keresni kezdte a nagyit. Miután zárva találta a bejárati ajtót, az ablakhoz sietett, hátha látja az utcán a nagymamát. Felmászott egy székre, onnan a számítógépasztalra, ahonnan már ki tudta nyitni az ablakot. Ahogy kihajolt, elvesztette az egyensúlyát és kizuhant a 17. emeletről, egyenesen a lakóház előtti kis kertbe, éppen akkor, amikor a nagymamája már a lépcsőházban járt.

Forrás: OddityCentral

A szemtanúk elmondása szerint a kisgyerek egyből felállt és sírni kezdett, majd az épület bejárati ajtajához ment. Közben a hazaérkező nagyi hiába szólongatta a kislányt a lakásban, észrevette a nyitott ablakot és már rohant ki az utcára. Mire a földszintre ért, síró unokáját már vigasztalták a szomszédok.

A nagymama azonnal felhívta a gyerek szüleit, akik a városi gyerekkórházba siettek a csöppséggel. Miután megtudták az orvosok, mi történt, teljesen ledöbbentek azon, hogy a kisgyerek pár karcolással megúszta. A CT nem mutatott ki koponyasérülést, a röntgenvizsgálat pár apró bordarepedést észlelt, a hasi ultrahang pedig a máj kismértékű zúzódását diagnosztizálta.

Ez a gyerek iszonyú szerencsés, egy igazi kis Supergirl” – mondták az orvosok, akik a vizsgálatokat követően hazaengedték a kislányt. Zuhanáskor a fák ágai csillapíthatták az esést, illetve előző nap esett a városban, ezért puhább volt a talaj, de mindemellett nagy szerencse is kellett, hogy súlyos sérülések nélkül megússza.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top