Egészség

Kukacok, hernyók hemzsegtek az aldis brokkoliban

Több vevő is megjárta a zöldséggel. Kijelentették, többet nem vásárolnak brokkolit a szupermarketláncnál.

Az elmúlt hetekben több mint 30 vásárló panaszkodott az angliai Aldira, hogy kukacokat és hernyókat találtak a befóliázott, organikusként árusított brokkoliban. Több tucatnyi dühös vevő fotókkal árasztotta el a közösségi médiát, prezentálva a gusztustalan lárváktól hemzsegő ebédjüket, vacsorájukat. Sokan ugyanis csak a zöldség (és vele együtt a hernyók és a kukacok) megfőzése után, tálaláskor fedezték fel az undorító „hívatlan vendéget”.

Forrás: Mirror

Forrás: Mirror

Volt, aki arról számolt be, hogy egy brokkolirózsában legalább 20 hernyót talált. Más azt fűzte hozzá, hogy egy életre megundorodott a brokkolitól. „Többet nem veszünk brokkolit az Aldiban” – jelentették ki egyöntetűen a panaszosok.

Forrás: Mirror

Számos Aldiból érkezett panasz, többek között a lincolnshire-i és a cornwalli üzletekből, az ominózus zöldségeket pedig Atherstone-ban és Warwickshire-ben csomagolták.

Forrás: Mirror

A szupermarketlánc arra kérte a pórul járt vásárlókat, hogy írják meg nekik, mely üzletükben vásárolták a kifogásolt terméket, ők pedig majd jelzik beszállítóiknak a panaszokat. Az Aldi szóvivője azzal védekezett, hogy ez bármelyik olyan terméknél előfordulhat, amelyet természetes körülmények között termesztenek a szabadban.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top