Egészség

Szívbemarkoló cetliken kért segítséget beteg anyukájának

A kisfiú ötlete bevált, és az anyukája életmentő segítséget kapott.

A 12 éves kisfiú nem bírta tétlenül nézni, ahogy édesanyja, a 41 éves Szvetlana Szidorova állapota egyre romlik, mert a családjuk nem tudja megfizetni azt a gyógyszert, amit a nő betegségére írtak fel. A gyógyszer márpedig elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy az anyuka állapota stabil maradjon, mivel gyengék az agyi és a koszorúerei.

Ezért a kisfiú a tettek mezejére lépett: kézzel írt cetlikkel ragasztotta tele a környéket, amin a szomszédok hozzájárulását kéri, hogy meg tudják venni a gyógyszereket.Sokan bizonyultak segítőkésznek, és adományoztak valamennyi készpénzt a családnak, ám a legnagyobb segítség csodával határos módon távolabbról érkezett.

Egy Kirill Orlov nevű szibériai idegsebész is hallott az esetről, és hajlandó volt teljesen ingyen a helyszínre utazni, ahol elvégezte a szükséges műtétet az anyukán. A nő azóta fokozatosan jobban van, és nem győz elég hálás lenni a kisfiának.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top