Egészség

Megható gesztus: 320 kilométerről szállították házhoz a pizzát a haldoklónak

A rákban haldokló férfi és felesége már nem tudtak közösen elmenni a pizzériába, melyhez szép emlékek kötötték őket.

Az amerikai Julie és Rich Morgan 25 évvel ezelőtt a Michigan állambeli Battle Creekben élt, és fizetésnapkor minden hónapban pizzát vittek haza a Steve’s pizzériából. A házaspár ma már az onnan közel 320 kilométerre lévő Indianapolisban él, ám a pizza és az ahhoz kapcsolódó emlékek sokszor eszükbe jutnak, tervezték is, hogy még egyszer, közösen ellátogatnak a pizzériába. Erre azonban már nem lesz lehetőségük, ugyanis a férj rákban haldoklik.

(Facebook/Julie Morgan)

Julie édesapja nemrégiben felhívta a pizzériát, hátha tudnak küldeni a házaspárnak egy üzenetet vagy képeslapot, hogy felvidítsák őket. Az étterem vezetője, a tulajdonos 18 éves unokaöccse, Dalton Shaffer azonban a történetet hallva csak annyit kérdezett, milyen ízesítésű pizzát szeretnének.

Miután este 10-kor bezárta az éttermet, autóba ült és mintegy 4 és fél órát vezetett Morganék otthonáig, hogy kézbesíthesse a pepperónis és gombás pizzákat.

A meglepett család felajánlotta, hogy hotelszobát bérelnek ki a számára éjszakára, ám Shaffer ezt nem fogadta el. Azonnal indult vissza, hogy a reggeli nyitásra már újra a pizzériában lehessen.

„Csak meg akartam tenni értük. Csak boldoggá akartam tenni őket” – nyilatkozta utóbb a sajtónak Shaffer, aki egyébként senkinek, még a nagybátyjának sem számolt be tettéről.  A megható sztori csak azért került nyilvánosságra, mert Julie Morgan megírta azt a Facebookon.

via

(Nyitókép: Thinkstock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top