Egészség

A véradók szeme láttára bántalmazta az orvos a nővért

Először csak sértegette, majd meg is ütötte kolléganőjét.

Szombat délután egy ajkai gyár dolgozóinak szerveztek véradást, ahol a résztvevőknek egy egészen elképesztő jelenetet kellett végignézniük: az egyik orvos nyilvánosan megalázta, bántalmazta az egyik nővért.

Az esetről az egyik gyári dolgozó számolt be a Facebookon, bejegyzését azóta több mint 4500-an megosztották. Elmondása szerint a doktornő egyre durvább módon sértegette a nővért. „Egy kocsmában nem hallani ilyen mocskos beszédet, amit az orvos megengedett magának” – írta, majd így folytatta:

A nővér nem próbált reagálni, míg szúrta nekem a tűt, elmondta, hogy a telefonját is elvették, mint egy óvodásnak. Szerencsétlennek olaj volt a tűzre, hogy nekiállt velem beszélgetni. Az orvos nekitámadt, először vállon, majd fejen ütötte, s üvöltött, hogy takarodjon ki. Megrántotta úgy, hogy szegény a székben elakadt s elesett. Az orvos tiltakozása ellenére a személyzet férfitagja felsegítette, leültette a székre. Az orvos székkel együtt felborította azonnal, a nyitott ajtóba meg beütötte a fejét eséskor! A két huszonéves kolléganője nevetve mondta, nem kell vele foglalkozni, múltkor is eljátszotta a műkönnyeket, s ez csak műesés volt!!! Tehát már nem ez volt az első eset. Majd kilökték a szobából!

A bejegyzésben a nő azt írta: szégyenli, hogy nem segített a nővéren, egyúttal felajánlotta, hogy amennyiben a nővér lépéseket tenne az ügyben, ő hajlandó tanúskodni mellette.

Laczkó Szilvia/Facebook

Az RTL Klub Híradója telefonon kereste az agresszívan viselkedő doktornőt, aki az ajkai kórházban dolgozik. Az orvos nem tagadta, hogy az eset valóban megtörtént, de szerinte „az előzmények ismerete nélkül” a szemtanúk nem megfelelően értelmezhették a helyzetet. Elmondása szerint a szóban forgó nővérrel képtelen együtt dolgozni, most pedig régóta felhalmozódó feszültség tört ki belőle. Hozzátette, hogy fizikailag nem akarta bántalmazni a kollégáját, és nagyon sajnálja, hogy a véradók előtt vesztette el a türelmét.

A csatorna úgy tudja, az ajkai kórházban belső vizsgálat indult, hogy tisztázzák a helyzetet.

Az RTL riportja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top