Egészség

Éveken át egy kanállal a nyelőcsövében élt egy férfi

Senki ne essen pánikba, ha lenyelt egy nagyobb fémtárgyat, ez a férfi rá az élő bizonyíték, hogy az élet egy kanállal a torokban is megy tovább!

Sokkolta az orvosokat az a kínai férfi, aki azért ment kórházba, mert egy kanál ragadt a torkában. Igaz, már egy éve gondtalanul élt együtt vele.

A kínai férfi egy részegen tett fogadásból nyelte le a kanalat. Az elővigyázatossága dicséretes, ugyanis egy madzagot kötött a kanálhoz, hogy vissza tudja rántani a nyelőcsövéből, azonban a kanál így is lent ragadt. Hősünk azonban nem esett pánikba: úgy gondolta, ha tud vele enni és inni, nagy baj nem lehet, ezért nem megy orvoshoz.

A férfi egy éven át élt a 20 centis kanállal a nyelőcsövében, és már épp megfeledkezett volna róla, mikor egy verekedés során úgy mellkason ütötték, hogy légzési problémái támadtak. Ekkor fordult orvoshoz.

A Xinjiang Meikuang kórházban altatásos műtét során operálták ki a kanalat a nyelőcsövéből, az életében azonban nem történt sok változás.

És még mielőtt azt hinnénk, bizarr sztorija egyedül áll a világtörténelemben, hát tévedünk: 2015-ben egy nő torkából azért kellett kiműteni egy 15 centis kanalat, mert túl gyorsan ette a tésztát, és így a kanál is lecsúszott. 

odditycentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top