Egészség

Kis híján megvakult a szempilla-hosszabbítástól

Az olcsó, műkörömre való ragasztó, amivel a kozmetikus dolgozott, két órára teljesen elvette a nő látását.

A szépség nevében mi, nők rengeteg fájdalmas dologra hajlandóak vagyunk, de azért mindennek van határa: a szemünk világát például tuti nem áldoznánk fel! Egy brit lány, Megan Rixson megtapasztalhatta, milyen mellékhatásokkal járhat egy szempilla-hosszabbító művelet, és arra figyelmeztet, mindenki legyen óvatos, aki műszempillákban gondolkodik.

A lány a Twitteren osztotta meg a történetét: Megan azért fordult kozmetikushoz, hogy műszempillát tetessen fel. A szeme már akkor erősen viszketni kezdett, mikor a pillákat ragasztották fel, de a kozmetikus megnyugtatta, hogy ez teljesen normális.

Csakhogy mikor készen lett, Megan teljesen elvesztette a látását, amitől pánikba esett. Kórházba ment, ahol egy alapos mosás és csepegtetés után, két órával később visszanyerte a látását. Mint kiderült, a kozmetikus nem járt el túl szakszerűen és műkörömragasztót használt a nő szemén. Ezért ő arra figyelmeztet, mindig nézzük meg, hogy minőségi, bőr- és szembarát alapanyaggal dolgozik-e az, aki a szempillánk tövében matat.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top