Egészség

A halálos ágyán, egy hospice-otthonban házasodott meg a rákos nő

Ez volt az utolsó kívánsága.

A halálos ágyán fekve, egy hospice-otthonban házasodott meg egy 33 éves, rákban haldokló nő. Samantha Webster júniusban tudta meg, hogy rákos beteg, miután hasfájással orvoshoz ment. A daganat olyan agresszív volt, hogy Samantha alig két hónap küzdelem után elhunyt. Hat hét kórház után került át egy hospice-otthonba. Az utolsó kívánsága az volt, hogy egybekeljenek párjával, Aleckel, akivel már nagyon régóta tervezték az esküvőt.

Bride with cancer fulfills dying wish by having beautiful wedding in her hospice bed six days before she passed away

Samantha Webster's dying wish came true when her partner, Alec, arranged to have a wedding in her hospital bed - six days before she passed away. Samantha, 33, was diagnosed with an aggressive form of cancer of the appendix in June this year, after complaining of stomach pains.

A különleges esküvőn 20 hozzátartozó és közeli barát volt jelen. Alec elmondása szerint borzasztóan nehéz, mégis gyönyörű volt volt számukra az esküvő. Mindössze hat nappal később Samantha elhunyt, de az utolsó pillanatig ott volt mellette újdonsült férje.

Sam volt az egyetlen, aki mindig mosolygott, bármi is történt, és ezzel másokat is felvidított. Egyetlen képünk sincs, amin nem mosolyog

– emlékezett vissza Samanthára a férje.

Csodálatos nap volt az esküvőnk, és nagyon örülök, hogy sikerült összehoznunk. Mindig is össze akartunk házasodni

– tette hozzá.

Forrás: Metro

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top