Egészség

Könnyfakasztó levélben köszönte meg a kisfiú, hogy megmentették az életét

A wiltshire-i tűzoltók szerint a hétéves Ollie-nak pokoli borzalmakat kellett átélnie, amikor édesapjával együtt autóbalesetet szenvedett az A350-es úton.

Szívszorító rajzzal köszönte meg a hétéves Ollie a wiltshire-i Trowbridge tűzoltóállomás tűzoltóinak, hogy megmentették az ő és az édesapja életét – írja a The Sun.

Ollie a tűzoltóállomáson (Fotók: ITV)

A kisfiú apukájával egy teherautó fülkéjében utazott az A350-es úton, amikor beléjük rohant egy taxi. A Ford Mondeo az ütközés után azonnal kigyulladt, utasai, a 42 éves Marek Adamiak és a 28 éves Radek De a helyszínen meghaltak. Ollie-et és édesapját a kiérkező tűzoltók szabadították ki a teherautó roncsai közül. Mint mondták, a baleset helyszíne „horrorisztikus volt”. „Egyetlen hétévesnek sem szabadna átélnie ilyen borzalmakat” – írták a Twitteren.

A kis Ollie rajzához egy rövid üzenetet is csatolt. „A tűzoltó uraknak és hölgyeknek. Köszönöm, hogy segítettek nekem és az apukámnak 2018. október 28-án, vasárnap” – írta.

A kisfiút a baleset után a Trowbridge állomásra is meghívták, hogy megnézhesse, hogyan készülnek fel a tűzoltók a kiszállásokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top