Egészség

„Tizenöt évvel megfiatalított az új designervaginám”

Az 56 éves essexi nő azt mondja, amióta inkontinenciája miatt vaginaplasztikát csináltatott, újra élvezi a szexet.

Egy 56 éves essexi nő állítja, amióta 1900 fontért megcsináltatta új „designervagináját”, teljesen átalakult a szexuális élete, és tizenöt évvel fiatalabbnak érzi magát” – írja a The Sun.

Fotó: Unsplash

Abby Short az ismert modell, Danielle Lloyd példáján felbuzdulva feküdt a kés alá. Mint mondja, inkontinenciája miatt évekig kénytelen volt pótalsóneműt hordani a táskájában, de a vaginaszűkítő beavatkozásnak köszönhetően most már erre sincs szükség. „Újra fiatalnak érzem magam” – jelentette ki, hozzátéve, hogy a műtét a szexuális életének is jót tett, 62 éves férjével, Johnnal egyre gyakrabban bújnak ágyba.

Abby korábban sem sajnálta a pénzt a plasztika műtétekre, az évek során több ezer fontot költött botoxinjekciókra, ráncfelvarrásra és fogfehérítésre. „Életem legjobb döntése volt, hogy elmentem vaginafiatalításra, mindenkinek csak ajánlani tudom” – áradozott a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top