Egészség

Ez a nő a legjobban kitetovált orvos a világon – fotók

A 30 éves ausztrál nőnek gyakran problémát okoz a mássága a mindennapokban.

Fotó: Instagram/rosesarered_23

A 30 éves Sarah Gray testének jelentős részét színes tetoválások borítják. Az első mintát még 16 éves korában varratta magára, és azóta rendszeresen tetováltat. A nő jelenleg orvostanhallgató Ausztráliában, és úgy hiszi, az orvosok között neki van a legtöbb tetoválása a világon.

A testén látható rajzok azonban igen megnehezítik a mindennapjait, sokan másképp kezelik a tetoválásai miatt. Előfordult, hogy egy dizájnercipőt szeretett volna venni, de ügyet sem vetett rá a három eladó, inkább másokat szolgáltak ki.

Még durvább élménye volt, amikor a férjével egy romantikus vacsorára ültek be egy étterembe. Miután leültették őket az egyik asztalhoz, az egyik vezető távozásra kérte őket arra hivatkozva, hogy az étteremben nem lehet látható, el nem takart tetoválással tartózkodni. Itt, mondjuk, épp kiszolgálták őket:

Sarah úgy gondolja, ő csak egy művészetet kedvelő ember, aki a bőrén hordja a gyűjteményét. Arról sajnos nem tudni semmit, hogy a munkájában okoz-e bármilyen problémát, hogy tele van varrva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top