Egészség

Egy Down-szindrómás kisfiú a divatvilág legújabb sztárja

A kis Frankie Porter még csak ötéves, de már több nemzetközi márka reklámjában szerepelt. Legutóbb a Sanisbury karácsonyi kisfilmjében láthattuk dísznek öltözve.

Hatalmas sikert aratott a Down-szindrómás kisfiú, miután szerepet kapott a Sanisbury karácsonyi reklámjában. Az ötéves Frankie Porter még csak kilenc hónapja modellkedik, de már olyan világszerte ismert márkák hirdetéseiben szerepelt, mint a a Marks and Spencer és a Jeans for Genes.

Fotó: Aaron Cheeseman / Caters News

Szülei, Vicky Porter és Adam Goswell nagyon örülnek Frankie sikerének. „Idén márciusban vittem el az első fotózására, csak hogy lássam, tetszik-e neki. Nagyon jól érezte magát, elvolt, mint hal a vízben. Frankie mindig szerette, ha fényképezik, nagyon büszke voltam rá” – mondja az édesanyja.

A kisfiú pillanatok alatt nagyon népszerű lett. „Az iskolai hírlevélbe is beteszik a róla szóló híreket, és a suli közösségi oldalain is megosztják a képeit. Igazi kis híresség lett” – áradozott Vicky.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top