Egészség

A rendőr sem tudta, milyen drog van a sofőrnél

Megállítottak egy sofőrt Ibizán, a szonda minden általa ismert drogot kimutatott.

„Bizonytalanul közlekedő” autóst villogtak le a rendőrök Ibizán az új év első óráiban. Erre a sofőrre azonban egyetlen egyenruhás sem lehetett felkészülve: a 31 éves férfi szervezetében az összes (!) általa ismert drogot kimutatta a szonda. Ez azt jelenti, hogy a sofőr marihuánát, metamfetamint, kokaint és valamilyen ópiumszármazékot is fogyasztott a szilveszteri dorbézolás során. Meg még ki tudja, ezenkívül mit.

A rendőrök rutinból a férfi kocsiját is átvizsgálták. Ahogyan az várható volt, egy kocsideréknyi drogot találtak nála: többek között kokaint és mindenféle tablettákat. Ekkor jött a slusszpoén, a rendőrök ugyanis egy olyan barna anyagot is találtak, amit egyelőre az ibizai rendőrség szakemberei sem tudtak azonosítani.

A rendőrség egy videót is közzétett a Twitteren. Ebben egy közrendőr alig leplezett lelkesedéssel mutogatja az eredményeket a műszerén. Ilyet még arrafelé sem látnak mindennap.

(Index/The Local)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top