Egészség

Crohn-betegsége hozta össze álmai férfijával az elvált anyukát

Szerelem sztómazsákkal!

A 32 éves Natalie Gardner 2015-ben diagnosztizálták Crohn-betegséggel. Natalie a diagnózist követő héten az elkeseredettség, a konstans fájdalmak és diszkomfortérzet miatt egy hét alatt 6 kilót hízott, férjével pedig rohamosan romlani kezdett a házasságuk.

2016 elején közös megegyezéssel elváltak. Natalie-t pár hónappal később meg kellett műteni, aztán a sztómazsákot is felhelyezték a testére. A kétgyermekes anyuka egy hónapig volt kórházban, utána pedig a betegséggel küzdők netes közösségében keresett menedéket. Itt találkozott a 28 éves Steve-vel, akit 2012-ben diagnosztizáltak Crohnnal.

A páros nyíltan beszél arról is, ami a legtöbb embert érdekel: hogyan őrzik meg az intimitást sztómazsákkal a hasukon? „Első alkalommal megsemmisítő élmény volt Steve ágyában ébredni, a zsákom ugyanis kilyukadt –meséli Natalie. – De Steve egy nagyszerű úriember, azonnal ágyneműt cserélt, és minden folytatódott tovább.”

A pár két és fél éve él együtt, és azt mondják, boldogabbak, mint valaha. „Ha nincs a Crohn-betegség, nem ismerjük meg egymást.”

storytender

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top