Egészség

Meglátogatta a kórházban a barátját, rájuk szakadt a plafon

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház egyik fizetős kórtermében történt az eset.

Leszakadt a plafon a Bajcsy-Zsilinszky Kórház egyik fizetős kórtermében, amely napi 11 ezer forintért vehető igénybe – írja a 444.hu. Az esetről a lap egyik olvasója számolt be, aki éppen orrsövényműtét után lábadozó barátjánál volt látogatóban a baleset idején. „Beszélgetés közben észrevettük, hogy vízcseppek csöpögnek a plafonról. Percek múlva már folyt a víz ránk. Ekkor a vizitre érkező orvos mondta, hogy távozzunk gyorsan a kórteremből egy másik szobába” – írta Krisztián, akinek az utolsó pillanatban sikerült kimenekülni a helyiségből.

„Visszamentem a kis szekrényben hagyott pénzért, személyes tárgyakért, és ahogy kiléptem a kórteremből, leszakadt a plafon. Arra az ágyra, amin feküdt, így ha ez éjjel történik, nem csak az orrsövényműtét miatt kellene bent feküdnie” – írta a férfi, aki szerint az orvos a történtekre „annyit mondott, hogy sok minden érdekes dolgot lát a közegészségügyben, így már meg sem lepődik”.

Kiemelt képünk illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top