Egészség

Büszkén mutatta meg narancsbőrét és fogyási csíkjait a háromgyerekes anya

Sarah Nicole Landry azt reméli, hogy ezzel önbizalmat adhat a hasonló problémákkal küzdő nőknek, és felhívhatja a figyelmet rá, mennyire természetellenesek a gyönyörűre retusált Instagram-képek.

Nem mindennapi misszióra vállalkozott egy háromgyerekes kanadai anya: Sarah Nicole Landry fogyási csíkok barázdálta hasáról és narancsbőrös fenekéről osztott meg képeket az interneten, hogy önbizalmat csepegtessen hasonló problémákkal küzdő társaiba, és szétrombolja azt a hamis szépségideált, amit a tökéletesre photosoppolt Instagram-képek testesítenek meg.

Fotók: Sarah Nicole Landry / Caters News

A 34 éves nő korábban súlyos testképzavarral küzdött, 25 éves korában, harmadik gyereke megszületése után már több mint 100 kiló volt a súlya. Az elmúlt években ugyan jó ötven kilót leadott, mégsem érezte úgy, hogy „újjászületett volna”, sőt, ha lehet, még rosszabbul érezte magát a bőrében.

Végül tavaly úgy határozott, hogy kerül, amibe kerül, de elfogadja a saját külsejét. Azt mondja, amióta nem aggódik a súlya miatt, sokkal teljesebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érzi magát. „Korábban azt hittem, csak nekem narancsbőrös a fenekem, csak nekem vannak fogyási csíkok a hasamon. De aztán rájöttem, megvan az oka annak, hogy miért olyan a testem, amilyen, és egyáltalán nem kell tökéletesnek lennem – mondta Nicole a Story Trendernek. – Ma már sokkal magabiztosabb vagyok, mert tudom, hogy a testemnek semmi köze ahhoz, hogy mennyit érek.”

Nicole azt reméli, hogy a képeivel másokat is ráébreszthet arra, milyen fontos a pozitív testkép. „Őszintén arra biztatom a nőket, hogy ne ítélkezzenek mások felett, és fogadják el, hogy mindenkinek megvan a joga hozzá, hogy maga döntsön arról, hogyan viszonyul a saját testéhez” – hangsúlyozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top