Egészség

Üszkös mellbimbó, maradandó egészségkárosodás – így műtött az álorvos Romániában

Az olasz álorvos több páciensét is megcsonkíthatta szakszerűtlen műtétjeivel.

Egyre több és durvább részlet derül ki a Romániában őrizetbe vett álsebészről. Az érettségivel sem rendelkező Matteo Politi nemcsak műtött, hanem egészségkárosodást is okozott több páciensének.

Az egyik legnagyobb romániai magánklinika-hálózat vezetője az Instagramján számolt be arról, hogy jelentkezett nála egy nő, aki az álorvos kése alá feküdt. A mellnagyobbító műtét után rémülten vette észre, hogy az egyik mellbimbója üszkösödésnek indult – írja a Maszol.ro.

Radu Ionescu szerint ezzel Politi maradandó egészségkárosodást okozott a páciensnek. A nőnek legalább egy évet kell várnia, míg újabb műtétet végezhetnek rajta. De még úgy sem biztos, hogy sikerül a mellbimbó rekonstrukciója, akkor tetoválással próbálják majd elfedni a hegeket.

Ez a szélhámos sokkal nagyobb károkat okozott, mint ahogy a sajtó bemutatja. Több páciensét is megcsonkíthatta a szakszerűtlen műtétjeivel

– írta az orvos, aki szerint a csalónak „legalább egy” áldozatát kezelik az általa vezetett klinikán.

A nő a nevét nem vállalta, de hozzájárult ahhoz, hogy az üszkösödő mellbimbóról készített felvételeket nyilvánosságra hozzák. Ha bírod az ilyesmit, itt megnézheted a sokkoló fotókat.

A Romániában praktizáló álorvost szerdán fogták el egy Budapestre tartó vonaton a magyar–román határon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top