Egészség

Az internetezők váltották valóra a halálos beteg kislány kívánságát

Az operálhatatlan agydaganatban szenvedő kislány egyetlen vágya az volt, hogy kutyás képeket kapjon. Tízezerszámra kapja a leveleket.

A hétéves, gyógyíthatatlan agydaganatban szenvedő Emma Mertens nagyon szereti az állatokat, és egyetlen vágya volt: hogy kutyákról készült képeket küldjenek neki – írja a Yahoo Lifestyle. Emma családja a Facebookon tett közzé egy felhívást, amelyben azt kérték az internetezőktől, segítsenek valóra váltani a kislány álmát. A posztot hamar felkapták: Emma több tízezer levelet és fotót kapott.

Fotó: Caring Bridge / Emma’s Fight

„Nagyjából 2800 e-mailt kapunk minden órában, és több teherautónyi levelet” – mondta az édesapja a Journal Sentinelnek.

A férfi úgy saccolja, hogy Emma eddig nagyjából 50 ezer fotót kapott a világ minden országából.

„Küldtek képeket Ausztráliából, Venezuelából, Japánból, Olaszországból, Oroszországból – és nagyon sokan írtak Skóciából és Hollandiából is” – mondta.

Emma és a szülei januárban tudták meg, hogy a kislány az agydaganat egyik különösen agresszív és operálhatatlan formájában szenved. Azóta folyamatosan kezelik, hamarosan egy hathetes sugárterápián kell átesnie.

.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top