Egészség

Felrobbantotta a netet ez a migrén elleni gyógymód

Te is kipróbálhatod!

Több mint 270 ezer megosztásnál jár annak az amerikai nőnek a bejegyzése, akinek egy műanyag csipesszel sikerült legyőznie a migrénjét.

Az indianai Elizabeth Hayes korábban sokféle módszert kipróbált már, hogy enyhítse visszatérő fejfájásait, de hosszú távon semmi sem vezetett sikerre, egészen mostanáig. Hayes éppen a netet böngészte újabb lehetséges gyógymódok után, amikor rábukkant egy érdekes weboldalra. Itt azt olvasta, hogy egy akupunktúrás módszerrel nagyon könnyen enyhíthetőek a kínzó fejfájások. Az oldalon egy speciális segédeszközt is árultak, de Hayes egy egyszerű műanyag csipesszel is megoldotta a dolgot. A módszer pedig bevált: már egy percen belül érezte a hatást, 20 percen belül pedig felére csökkentek a fájdalmai.

Az Aculief nevű weboldal szerint a fejfájások az L12-es akupunktúrás ponton keresztül enyhíthetőek, s ezt a módszert a hagyományos kínai orvoslás hosszú ideje ismeri és használja. Az oldalon erről különféle tanulmányokat is elolvashatnak az érdeklődők.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top